Aukaisu

Kerrostalojen ulko-oviin suunniteltu, matkapuhelimella hallittava sekä asukasturvallisuutta parantava avausjärjestelmä.

Ulko-oven avaaminen tapahtuu valinnaisesti joko puhelinsoitolla, käyttäjäkohtaisen PIN-koodi näppäilemällä tai näyttämällä  RFID avainperän tunnistetta lukijalle.

Keskusyksikössä on SIM-kortti, jonka PIN-koodin avulla pääkäyttäjä hallinnoi järjestelmää. Pääkäyttäjä pystyy oman PIN-koodin avulla lisäämään ja/tai poistamaan avausoikeuksia ulko-oveen.

Avausoikeuden lisäämisen yhteydessä pääkäyttäjä liittää henkilön GSM puhelinnumeron, RFID avainperän tai käyttäjäkohtaisen näppäinlukon PIN-koodin järjestelmässä olevaan numerosarjaan, joka toimii käyttäjän identifiointitunnuksena suoraan tapahtumalokiin.

Puhelimen SIM kortin PIN-koodiin perustuva järjestelmän hallinnointi on erittäin helppoa ja sitä kautta avausoikeuksia voidaan lisätä väliaikaisesti esimerkiksi lehdenjakajille tai muille rakennuksessa vieraileville.

Ulko-oven aukaisu tapahtuu suoraan matkapuhelin-verkon kautta ja sitä voi käyttää kaikkialla, myös vanhemmilla Gsm – ja lankapuhelimilla, joten käyttö ei siis vaadi erillistä applikaation asennusta tai älypuhelinta.

Matkapuhelin-verkon käyttö tuo järjestelmään käyttövarmuutta eikä käyttäjä ole riippuvainen applikaatioiden vaatiman nettidatan saatavuudesta ja matkapuhelin-verkko itsessään on erittäin toimintavarma.

Keskusyksikkö tunnistaa sisään tulevan rekisteriin ilmoitetun puhelinnumeron ja avaa oven etänä ilman, että puheluun vastataan. Ulko-oven avaus puhelimitse on täysin maksutonta.

Tulosta  MAINOS.PDF