Näppäimistö

Haluatko kokea turvallisuuden tunnetta asuessasi kerrostalossa? Näppäimistö on hyvä vaihtoehto, kun halutaan sulkea yksittäisiä ovia ulkopuolisilta. Asukkaat ja heidän vieraansa saavat oven auki näppäilemällä käyttäjäkohtainen kulkukoodin minkä jälkeen oven voi avata.

Oven aukaisu tapahtuu valinnaisesti joko puhelinsoitolla tai käyttäjäkohtainen pin-koodi näppäilemällä. Koodeja voi olla useita tuhansia SD kortilla. Laite muodostaa aika perusteisen lokitiedoston mistä ilmenee kaikki siihen tallennetut kulkukoodit.

Järjestelmä toimii GSM verkon kautta ja sitä voi käyttää kaikilla ja kaikenikäisillä gsm puhelimella, joten käyttö ei siis vaadi erillistä applikaatiota tai älypuhelinta.

Näppäimistössä on standalone-ominaisuus, joten se voi ohjata esimerkiksi sähkölukkoa itsenäisesti tunnisteella olevien kulkuoikeuksien mukaan. Näppäimistö on ratkaisu, johon voit liittää rajattomasti käyttäjiä ja myös käyttö on rajaamatonta.

Yksikkö ei vaadi erikoisasennusta tai monimutkaisia johdotuksia; se tarvitsee vain jännitteen ja aktivoidun SIM-kortin. Näppäimistö on helppo asentaa ja mahdollistaa nopean sisäänpääsyn kaikille asukkaille.

Tulosta esite PDF Kytkentä oveen PDF

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on code.png

Patenttijulkaisu pdf FI 127983 B