Puhelinaukaisu

Kerrostalon turvallisuusriski taloyhtiöissä ovat alaovien numerokoodi järjestelmät, jotka yleensä toimivat samalla numeroisella PIN koodilla, vaikka koodi sarjoja vaihdettaisiin säännöllisesti, ne ovat muutaman viikon kuluessa jo laajan joukon tiedossa, kun niitä jaetaan lehdenjakajille, pitsaläheteille ja satunnaisille vieraille. 

Avaaminen toimii yksinkertaisesti siten, että järjestelmän soitetaan tunnistetulla puhelinnumerolla, joka avaa oven ilman, että puheluun vastataan. Järjestelmä toimii GSM verkon kautta ja sitä voi käyttää kaikilla ja kaikenikäisillä gsm puhelimella, joten käyttö ei siis vaadi erillistä applikaatiota tai älypuhelinta.

Asukkaalle puhelinaukaisu on helppo tapa avata rapun ovi vaikkapa vierailulle tulevalle ystävälle. Ei enää ikkunasta avaimen heittoa tai ovikoodin paljastusta, rapun ovi aukeaa omasta asunnosta käsin helposti ja nopeasti. Puhelinaukaisu on ratkaisu, johon voit liittää rajattomasti käyttäjiä ja myös käyttö on rajaamatonta.

Kulkutapahtumia voidaan tarkastella hyvin tarkasti, esim. tietyn, päivän tai kellonajan mukaan. Avauslaite ei yhteydessä mihinkään etäpalveluun, tallentaa paikallisesti laitteen SD kortille. Matkapuhelimen käyttö ”virtuaalisena avaimena” lisää asukkaiden kulkemisen joustavuutta, avainturvallisuutta ja lisäksi mahdollistaa myös kulunseurannan tarvittaessa.

Yksikkö ei vaadi erikoisasennusta tai monimutkaisia johdotuksia, se tarvitsee vain jännitteen ja aktivoidun SIM-kortin. Puhelinaukaisu on helppo asentaa ja mahdollistaa nopean sisäänpääsyn kaikille asukkaille.

Tulosta esite PDF  Kytkentä oveen PDF

Patenttijulkaisu pdf FI 127983 B